En cumpliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de l'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrónic (LSSICE) se exposen a continuació les dades identificatives de l'empresa.

 

Denominació social:

7deFitness Sport Club

 

Número d'identificació fiscal:

72533297Z72533297Z

 

Domicilio social

Carrer Tècnica 9,

08917 Badalona

 

Correu  electrònic:7defitness@gmail.com 

administracion@7defitness.com 

gerencia@7defitness.com

 

 

 

Telèfon:

93 533 46 42

 

Fax:

 

 

Aquest lloc web ha estat  creat per l'empresa 7deFitness Sport Club amb caràcter informatiu i per ús personal dels usuaris .A través d'aquest avis legal , es procura regular el accés i ús d'aquest lloc  web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s'accepten els següents termines i condicions:  L'accés a aquest lloc web es responsabilitat exclusiva dels usuaris.

 

El simple accès a quest lloc web no suposa establir cap tipus de relació comercial entre 7deFitness Sport Club i  l'usuari.

 

L'accés i la navegació en aquest  lloc web suposa aceptar i conèixer  les advertències legals, condicions i termines d'ús contingudes en ella.

 

El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons la situació, completen i/o modifiquen las presents condicions, i sobre les quals s'informarà a l'usuari en cada cas concret.

 

Tens preguntes?

Trucan's:

935 334 642

 

o possat en contacte a travès del formulari.

7deFiness a les xarxes socials:

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© 7deFitness Sport Club